شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ، ساعت ۰۹:۳۴:۲۳

تدوین برنامه‌های پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری در سه بخش کاربردی
ایران دریلینگ: مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از تدوین برنامه های سال 95 این مدیریت در راستای اقتصاد مقاومتی و ارتقاء سطح عملکرد خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهندس مهدی عرشیان در توضیح بیشتر در این باره گفت: این برنامه‌ها در سه بخش کاربردی تعریف و اجرایی می‌شود. وی افزود: این بخش‌ها شامل برنامه‌های پژوهشی تحقیقاتی، ارتقاء و ساخت تجهیزات و فناوری با هدف خودکفایی و روز آمد سازی خدمات  آزمایشگاهی در خصوص کیفیت و کمیت قطعات و تجهیزات تولید داخل است.

عرشیان تکمیل و پیگیری فرآیند بومی‌سازی دستگاه‌های نمودارگیری از سیال حفاری و ساخت  8 یونیت جدید از طریق پروژه پژوهشی با همکاری مدیریت خدمات ویژه حفاری را از شمار برنامه‌های این مدیریت عنوان کرد. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران تکمیل و پیگیری فرآیند بومی‌سازی سیستم سطحی نمودارگیری، ابزار دورن چاهی اشعه گامای طبیعی قابل نصب بر روی سیستم MWD  و مجموعه ابزار مولتی شات را از دیگر موارد برشمرد. وی با بیان اینکه فرآیند ساخت داخل این تجهیزات در قالب پروژه‌های پژوهشی با همکاری مدیریت خدمات ویژه حفاری و اداره عملیات ویژه پیگیری و اجرا می‌شود، برنامه‌ریزی برای ثبت دو تجهیز ساخته شده در پروژه‌های پژوهشی با برند شرکت ملی حفاری ایران را مورد اشاره قرار داد.

عرشیان همچنین به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی واحد بهبود و نوآوری اشاره و برنامه‌ریزی برای حمایت از 30 پایان نامه تحصیلات تکمیلی به منظور برطرف نمودن نیازها و چالش‌های پژوهشی شرکت از طریق دفاتر ارتباط با صنعت مستقر در دانشگاه‌ها را خاطرنشان کرد. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران تعریف و تصویب پروژه پژوهشی تهیه و تدوین دانش فنی، فناوری طراحی و ساخت سیستم مکانیزه فیلتراسیون، برش و مخلوط نمایی سیمان و مواد پودری براساس کارکرد خلاء و تدوین مجموعه اصول جامع طراحی/ مهندسی حفاری چاه در ایران را از دیگر پروژه های اجرایی امسال برشمرد.

وی گفت: طراحی سیستمی برای استفاده از پساب‌ها جهت فضای سبز و درختکاری پیرامون دستگاه‌های حفاری و اجرای آن بر روی یک دکل حفاری نمونه نیز در ردیف پروژه‌های پژوهشی سال جاری تعریف شده است. عرشیان در زمینه فناوری و ارتقاء کیفیت ساخت داخل اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده شمار سازندگان قطعات پرمصرف صنعت حفاری از یک سازنده به حداقل پنج منبع افزایش یابد. 

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران شناسایی و ارزیابی سازندگان و تولید کنندگان، افزایش منابع تا 25 درصد نسبت به سال گذشته و ارتقاء دانش فنی، طراحی و مهندسی ساخت قطعات و تجهیزات را از جمله مواردی دانست که در سال 95 مورد اهتمام می باشد. وی افزود: توانمند سازی تولید کنندگان و صنعتگران و اقدام برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی مورد استفاده در حفاری و مستندات سازی فرآیند ساخت قطعات با روش‌های نوین از دیگر موارد در بحث ارتقاء ساخت تجهیزات ساخت داخل خواهد بود. عرشیان همچنین ارتقاء سطح دانش فنی کارکنان، برنامه‌ریزی برای ارتقاء کیفیت ارائه خدمات مطابق با استانداردهای جهانی و تجهیز آزمایشگاه شرکت به تکنولوژی روز را از شمار برنامه‌های مرتبط با ارتقاء آزمایشگاهی و کیفیت بخشی به قطعات و تجهیزات تولید داخل عنوان کرد.


  کد خبر : 1053
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :